Prim plan obiectiv - 23 septembrie 2022

Discuţii de week-end, atmosferă pe măsură. Vom avea lângă noi o ieşeancă, printre cele mai frumoase 25 de femei din lume, calificată la finala „Miss Wheelchair” din Tijuana, Mexic. Alivia Petrea ne va spune cum e să participi la un concurs de frumuseţe în scaunul cu rotile şi ce sentiment te încearcă atunci când ştii că te-ai calificat la etapa mondială!
Puţin mai tîrziu, ni se va alătura Ozana Dram, managerul Centrului Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii tradiţionale. Ea îi va oferi o frumoasă „blouse roumaine”, cum i-a spus Henri Matisse iei româneşti, cu care Alivia ne va reprezenta în Mexic, la „Miss”.
Ieşim în „Agora”, apoi, printr-o intervenţie în direct de la Târgul de carte „Gaudeamus”, alături de Laura Lucescu, apoi, fuga în studio, deoarece directorul artistic al Teatrului Lucefărul, doamna Oltiţa Cântec ne va spune ce şi cum va fi cu cea de a cicisprezeacea ediţie a FITP. Adică Festivalul Internaţional de Teatru Pentru Publicul Tânăr, pe care cu onare şi dedicaţie teatrul de copii ieşean îl organizează. Încă o legătură prin zoom ne va despărţi de momentul în care Anca Medeleanu îşi va lua, suav, la revedere de la telespectatori: de la Bucureşti, Lorette Enache va descrie în câteva minute ce se va întâmpla cu „Săptămâna dansului contemporan” de la Iaşi.
În rest, reportaje, informaţii şi... un sfârşit de săptămână cât mai plăcut!
Realizator - Sergiu Ciocoiu

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions