Regiunea in obiectiv TVR Iasi - 27 noiembrie 2020 | Live TVR Iaşi

În perioada 23-25 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților din Iași a organizat online cea de-a doua ediție a Festivalului Național de Dans „IaȘi Dansează”. Competiția din acest an a fost difuzată online pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Stude...

regiunea, in, obiectiv, tvr, iasi, 27, noiembrie, 2020

Regiunea in obiectiv TVR Iasi - 27 noiembrie 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 27/01/2020
Vizualizări: 3
Integrare

În perioada 23-25 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților din Iași a organizat online cea de-a doua ediție a Festivalului Național de Dans „IaȘi Dansează”. Competiția din acest an a fost difuzată online pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților din Iași. Despre aceasta dar şi despre alt eveniment marca CCS, FestudIS, aflat în desfăşurare vorbim cu Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților Iași.
Folk'n'Iasi 2020 online edition se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, iar Rock'n'Iasi 2020 online edition, între 7 si 9 decembrie. Ambele evenimente au fost înregistrate în luna noiembrie pe scena Gaudeamus a CCS Iaşi.
Artiştii vizuali au în sarcină regenerarea vizuală a urbei. Pictura murală realizată în Cartierul Păcurari este un proiect “RegenerARTE Urbană”, iar despre acest lucru vorbim cu Ana Octavia Preotu.
Moderator: Anca Medeleanu
Realizator: Gabriel Rotaru

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions