VARĂ PENTRU VOI - 24 august 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 24/08/2020
Vizualizări: 7
Integrare

Trăim o realitate imaginară în umbra căreia fiecare îşi scrie scrie propriul scenariu şi încropeşte un decor care să-i amintească de efervescenţa şi spectacularul de odinioară.
În acest context, creionăm pentru telespectatorii noştri emisiuni variate, menite să ne informeze corect, dar să ne ajute şi să evadăm din „starea de fapt” în care ne aflăm. Aşadar, pe locuri, fiţi gata...
Suntem încă îngrijoraţi de pandemie, de faptul că Iaşul înregistrează zilnic zeci de cazuri noi, în timp ce locurile în spitale sunt din ce în ce mai puţine. Jurnalista Oana Lazăr aduce astăzi informaţii de ultimă oră de la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă de la Prefectură.

„Ieşirea trenurilor din gară” este un documentar inedit, realizat de Radu Jude şi Adrian Cioflâncă, un film care spune spune povestea dramatică a pogromului de la Iaşi. Premiera va avea loc marţi, la Bucureşti, în cadrul festivalului One World Romania.

Spre final, facem o bucurie microbiştilor şi vorbim despre victoriile obţinute de Poli Iaşi şi FC Botoşani în prima etapă a noului campionat, dar şi despre pregătirile pentru meciul de joi, din Europa League, cu Ordabasy din Kazahstan.

„Vară pentru voi”, de la ora 16.00, cu Anca Medeleanu şi Maria Florea

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions