Cap de afiş - Dansul Delhi şi povestea japoneză | Live TVR Iaşi

„Dansul Delhi” este un spectacol pe care trebuie să-l simţi sută la sută cu inima şi în care logica poate sta deoparte. Aşa descrie regizorul Radu Afrim cea mai recentă montare a sa la Naţionalul ieşean. Textul este semnat de Ivan Vîrîpaev, inițiator a...

radu, afrim, irina, niculescu, andreea, ştiliuc

Cap de afiş - Dansul Delhi şi povestea japoneză

Publicat de: Mihaela
Data: 26/04/2019
Vizualizări: 5
Integrare

„Dansul Delhi” este un spectacol pe care trebuie să-l simţi sută la sută cu inima şi în care logica poate sta deoparte. Aşa descrie regizorul Radu Afrim cea mai recentă montare a sa la Naţionalul ieşean. Textul este semnat de Ivan Vîrîpaev, inițiator al mișcării artistice „Oxygen” şi continuator al fenomenului „Noua Dramă” din Rusia.
„O poveste japoneză” reprezintă unul dintre proiectele internaţionale ale Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” din Iaşi. Irina Niculescu și John Lewandowski, creatori apreciaţi ai teatrului de animaţie din Statele Unite ale Americii, au realizat un spectacol inspirat din patrimoniul cultural al Japoniei, din folclor, arta grafică și teatrul de papuși tradițional. Versiunea scenică a acestei povestiri cu anti-eroi explorează cu umor ideea că puterea adevărată constă atât în forța mușchilor, cât și în cea a inimii.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions