REPORTER SPECIAL - "Adina, un destin tulburător” | Live TVR Iaşi

Adina, un destin tulburător”Vă mai amintiţi de Adina, tânăra din Vatra Moldoviţei care, la 19 ani, arăta ca un copil de 7 ani şi cântărea doar 16 kilograme? A fost cel mai grav caz de malnutriţie tratat la Spitalul de Pediatrie din Iaşi.Din ianuarie 20...

laura, bozomitu, marin, burlea, nicoleta, daneliuc, cristina, doroftei, laura, bocanet, corina, buiciuc, ovidiu, bejenariu, gabriela, baiardi, tvr, iasi

REPORTER SPECIAL - "Adina, un destin tulburător”

Publicat de: Mihaela
Data: 28/03/2019
Vizualizări: 16
Integrare

"Adina, un destin tulburător”

Vă mai amintiţi de Adina, tânăra din Vatra Moldoviţei care, la 19 ani, arăta ca un copil de 7 ani şi cântărea doar 16 kilograme? A fost cel mai grav caz de malnutriţie tratat la Spitalul de Pediatrie din Iaşi.
Din ianuarie 2014, Adina se află la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Mitocu Dragomirnei din judeţul Suceava. Nu socializa când a ajuns acolo, nu ştia alfabetul şi nu putea să coloreze nici măcar un desen.
Vreţi să ştiţi ce progrese a făcut Adina în aceşti cinci ani petrecuţi alături de echipa care ocupă de recuperarea ei medico-psiho-socială? Urmăriţi Reporterul special „Adina, un destin tulburător”

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions