REGIUNEA IN OBIECTIV 20 martie 2019

Clubul Junimea – Scriptor invită publicul miercuri, 20 martie, ora 16.16, la lansarea volumului „Singurătăţi împreună”, de Ştefan Oprea. Detalii ne dau Cătălin Sava, jurnalist TVR Iaşi şi prof. univ. dr. Anca Maria Rusu.

Pe 21 martie, se aniversează Ziua Mondială a Teatrului de păpuși și Ziua Mondială a Teatrului de Animație, drept pentru care Teatrul Bacovia a pregătit un program dedicat în special celor mici.

Capitala Tineretului din România 2019-2020 a derulat Caravana rISeUp, care s-a încheiat duminică, 10 martie. Cu ce rezultate? Ne spun Cristian Murafa şi Mircea Meriacri.

Cartea ”Constantin Balaci – Ultimul tur de manivelă” va fi lansată la Focşani, pe 27 martie, la Teatrul Municipal ”Mr.Gheorghe Pastia” Focșani, de Ziua Mondială a Teatrului. Cartea este semnată de cineastul, regizorul şi publicistul focșănean, Constantin Balaci, care anul acesta împlinește 84 de ani și este editată din inițiativa fiului său Florin Gabriel Balaci. Acesta ne spune astaăzi povestea cineclubului din Focşani.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions