REGIUNEA IN OBIECTIV - 26 februarie 2019

Pe 1 martie, Serviciul Voluntar de Ambulanță marchează ”Ziua Internațională a Salvatorilor” prin organizarea unei gale, în cadrul căreia vor fi premiaţi cei mai activi voluntari, parteneri şi sponsori din anul 2017. În cadrul evenimentului se va prezenta un raport de activitate al SVA pentru anul 2017, vor evolua artiști locali, se va organiza și o licitație pentru copiii din Lungani, copii pentru care voluntarii SVA strâng bani ca să reconstrui casa arsă anul trecut.
Stăm de vorbă cu Marius Graţian Benchea, coordonatorul Serviciului Voluntar de Ambulanţă Iaşi şi Mihaela Steliana Munteanu, voluntar.

Aproape trei milioane de alegători cu drept de vot din Republica Moldova au fost chemaţi, duminică, la urne pentru a alege noul parlament de la Chişinău. Comentăm rezultatele scrutinului şi direcţia spre care se îndreaptă Republica Moldova după alegeri împreună cu invitatii nostri, lector univ dr Diana Margarit, de la Departamentul de Știinţe Politice, Relaţii Internaționale și Studii Europene, UAIC Iaşi şi drd Cristin Murafa, cenzor la ATRAG Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions