REGIUNEA IN OBIECTIV 16 noiembrie 2018

Vino să cunoşti istoria oraşului Iaşi! Te aşteptăm pe Traseul Memoriei, să vizităm împreună cele 11 locuri de poveste pline de amintiri. Sâmbătă, 17 noiembrie, duminică, 25 noiembrie şi pe 2 decembrie te invităm în Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii "Al.I.Cuza", de la ora 13.00, pentru a porni într-o călătorie în timp. Informaţii suplimentare găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului. Traseul Memoriei, traseul oraşului tău! Mai multe aflăm de la Daniel Șandru, coordonatorul Programului Centenar.

Infrastructura înseamnă mai mult decât kilometri de autostradă sau cale ferată. Înseamnă sincronizarea cu mersul lumii. Joi, 15 noiembrie, a avut loc o discuție despre ieșirea din periferie organizată de RFI România şi Ziarul de Iaşi.

Lansată în 2000, “Luna Amară” este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. Cel de al șaselea album de studio, “Nord”, va fi lansat astăzi la Iaşi, iar în studio vin Richard Constantinidis, impresarul formaţiei “Luna Amară” şi Sorin Moraru, basistul formaţiei.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions