REGIUNEA IN OBIECTIV 10 octombrie 2018 | Live TVR Iaşi

Teatrul Naţional “V.Alecsandri” ne invită, pe 13 şi 14 octombrie, la premiera spectacolului “Ţinuturile joase”, o adaptare după textul Herthei Muller a regizorului Mihaela Panainte, care ne este oaspete, împreună cu actorii Mălina Lazăr şi Ionuţ Cornil...

mihaela, panainte, malina, lazar, ionut, cornila, traian, apetrei, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 10 octombrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 10/10/2018
Vizualizări: 40
Integrare

Teatrul Naţional “V.Alecsandri” ne invită, pe 13 şi 14 octombrie, la premiera spectacolului “Ţinuturile joase”, o adaptare după textul Herthei Muller a regizorului Mihaela Panainte, care ne este oaspete, împreună cu actorii Mălina Lazăr şi Ionuţ Cornilă.
Pe 20 octombrie, Colegiul Naţional “Cuza Vodă” din Huşi aniversează 100 de ani de existenţă. Despre activităţile dedicate acestui eveniment, aflăm în direct de la colegul nostru Vasile Arhire, care se află la Huşi.
Teatrul “Mihai Eminescu” din Botoşani împlineşte anul acesta 60 de ani, într-o clădire în renovare al cărei final nu se întrezăreşte. Traian Apetrei, directorul instituţiei, ne povesteşte cele mai importante momente din istoria teatrului şi despre spectacolele care vor marca acest moment.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions