REGIUNEA IN OBIECTIV 4 octombrie 2018

Astăzi începe a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr, care aduce publicului ieşean, timp de 7 zile, spectacole din întreaga lume, atent alese de ochiul critic al Oltiţei Cîntec.
În perioada 5-6 octombrie, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași organizează o suită de manifestări care marchează împlinirea unui secol de la încheierea Primului Război Mondial şi de la desăvârșirea statului național unitar român. Evenimentul va completa calendarul manifestărilor care se derulează în Iași, în cadrul Programului Centenar al Primăriei Municipiului Iași (2017-2018). În platou vine prof Gabriela Săndulescu, directorul Colegiului National “Mihai Eminescu” Iasi.
Liceul Teoretic de Informatică " Grigore Moisil" Iaşi organizează ediţia a XIII-a a Concursului regional interdisciplinar „Religia în dimensiune virtuală”.
Concursul este dedicat Sfintei Cuvioase Parascheva şi se va desfăşura pe 5 octombrie. Prof dr Violeta Ţuţui, de la Liceul Teoretic de Informatică " Grigore Moisil" Iaşi, ne spune mai multe.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions