REGIUNEA IN OBIECTIV 28 septembrie 2018 | Live TVR Iaşi

Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași organizează a opta ediție a evenimentului „Bun venit la UAIC”, dedicat informării și orientării studenților din anul I. În perioada 30 septembrie – 2 octombrie, noii studenți ai Universității vor fi întâmpinați de col...

mihaela, onofrei, stanca, jabenitan, tvr, iasi, oana, lazar

REGIUNEA IN OBIECTIV 28 septembrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 28/09/2018
Vizualizări: 16
Integrare

Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași organizează a opta ediție a evenimentului „Bun venit la UAIC”, dedicat informării și orientării studenților din anul I. În perioada 30 septembrie – 2 octombrie, noii studenți ai Universității vor fi întâmpinați de colegi mai mari, asociații studențești, angajați ai UAIC și reprezentanți ai instituțiilor de cultură și companiilor din Iași.
Primăria Municipiului Oneşti, Consiliul Local şi Fundaţia Naţională „George Călinescu” vă invită să participaţi, în perioada 28-29 septembrie, la cea de-a 50-a ediţie a Zilelor Culturii Călinesciene, manifestare cu tradiţie pentru comunitatea oneșteană. Mai multe aflăm de la Nicolae Gnatiuc, primarul Municipiului Onesti.
Twins performance transdisciplinar este un experiment marca FiX născut din dorința de a sonda valențele multiple ale percepției față de gemenii identici. Stanca Jabeniţan, manager de proiect la Teatrul FIX, şi Maria Comârlău, PR la Teatrul FIX vin în platou.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions