REGIUNEA IN OBIECTIV 19 septembrie 2018 | Live TVR Iaşi

Cei care iubesc să asculte muzică de calitate au fost invitaţi marți, 18 septembrie, în Atriumul Palas, la spectacolul extraordinar al Filarmonicii de Stat Moldova Iași. De la ora 19.00, orchestra simfonică și artiștii Corului Academic „Gavriil Musices...

cristina, ungureanu, mihai, dimian, mircea, onofriescu, raluca, aftene, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV 19 septembrie 2018

Publicat de: Mihaela
Data: 19/09/2018
Vizualizări: 16
Integrare

Cei care iubesc să asculte muzică de calitate au fost invitaţi marți, 18 septembrie, în Atriumul Palas, la spectacolul extraordinar al Filarmonicii de Stat Moldova Iași. De la ora 19.00, orchestra simfonică și artiștii Corului Academic „Gavriil Musicescu” au pus în scenă un regal al muzicii clasice. Despre acest concert și despre noutile stagiunii de toamna, aflăm mai multe de la Cristina Ungureanu, consultant artistic la Filarmonica “Moldova” Iaşi.
Care sunt provocările Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava ne spune prof univ dr Mihai Dimian, rectorul interimar al instituţiei.
Iașul este în 2018 un Centru al evenimentelor aniversare dedicate Centenarului Marii Uniri! Este un privilegiu ca al XVII-lea Congres al Societății Române de Obstetrică și Ginecologie cu participare internaţională să aibă loc la Iași.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions