REGIUNEA IN OBIECTIV 30 martie 2018

Ne cânta live Daria Ciuta, care are 10 ani, e eleva in clasa a 4-a și studiază muzica vocala și vioara cu dna profesor Lacramioara Matei la Palatul Copiilor. A participat la Festivalul International Constelația necunoscuta unde a luat locul 2 , la Festivalul International Iasi Juniorfest - locul 3 , la Festivalul Național Ritmuri pe portativ, locul 3 ,si la Festivalul Național Copii in Sărbătoare , unde s-a clasat prima.
Scoala Populara de Arte “Titel Popovici” va invita azi, de la ora 15.00, in Parcul Copou, la spectacolul de muzica usoara si jazz “Pentru ca e primavara”. Ii vom vedea in direct de la fata locului, multumita Stelianei Orasanu.
Din ciclul OMUL SFINTESTE LOCUL, astăzi îl cunoaștem pe Dorin Cozan. Este directorul Bibiliotecii din Cotnari și a reușit, în puținul timp de când e acolo, să facă elevi campioni la șah, să citească mai mult, să descopere lumea minunată a cărților și să deschidă cu club de astronomie prin proiectul Stiinescu . Anul acesta a castigat al doilea proiect Stiintescu pentru initierea in Astrofotografie.
Despre Vinerea Mare si Sarbatoarea Invierii Domnului in comunitatea catolica, vorbim cu parintele Adrian Blăjuţă.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions