Alexandra Ușurelu, Când zâmbești | Live TVR Iaşi

Alexandra Ușurelu, ”Când zâmbești” - Live la TVR Iași!Alexandra va susține de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților, un concert cu orchestră de cameră.La Iași, artista va prezenta alături de band-ul și o orchestră de cameră mai multe cântece d...

tvr, iasi, regional, cafe, tvr3, alexandra, usurelu

Alexandra Ușurelu, Când zâmbești

Publicat de: admin
Data: 14/02/2017
Vizualizări: 26
Integrare

Alexandra Ușurelu, ”Când zâmbești” - Live la TVR Iași!

Alexandra va susține de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților, un concert cu orchestră de cameră.
La Iași, artista va prezenta alături de band-ul și o orchestră de cameră mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute, de pe albumul său de debut, ”La capătul lumii”.
Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în săli de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.
#TVRIasi, #RegionalCafe, #AlexandraUsurelu, #LaCapatulLumii

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions