Actual Regional TVR Iasi - 12 iunie 2020

Astăzi, la "Actual Regional", de la ora 19.00
Un tramvai pentru îndepărtat zăpada a poposit pe strada Lăpușneanu! Vagonul a fost construit la Iași în 1922! Aflați de la noi ce poveste are și de ce a fost expus pe pietonal.

De săptămâna viitoare intră în vigoare a treia etapă de relaxare. Directorul executiv al AJOFM Iași ne spune care sunt noutățile atât pentru angajați, cât și pentru șomeri.

Vedem apoi cum se transformă o fâșie de piele naturală într-o superbă pereche de sandale. Ben Brucker ne propune o întoarcere la tradiții și la simplitate. El prelucrează pielea fără să folosească vreun utilaj sau echipament electric.

„Ziaristul de modă veche” Viorel Ilișoi ne va spune ce datorează presa de astăzi lui F. Brunea-Fox - supranumit "prințul reportajelor" - dar va vorbi și despre „Strălucitor”, cea mai recentă carte pe care a publicat-o.

Apoi mergem la grădiniță. La grădinița online deschisă de două educatoare din Iași. Canalul lor de youtube dedicat preșcolarilor are atâta succes în rândul celor mici, încât li s-a propus să furnizeze conținut și pentru copiii din Rusia.
Moderator: Raluca Aftene
Realizator: Gabriela Baiardi

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions