REGIUNEA IN OBIECTIV - 4 septembrie 2019 | Live TVR Iaşi

Ateneul Național din Iaşi păstrează tradiția lunii Răpciune și aduce teatrul mai aproape de ieșeni cu cea de-a treia ediție „Ateneul în oraș”! Andrei Apreotesei, directorul Ateneului Naţional Iaşi, ne dă amănunte.Tudor Mazilu, Cătălina Neculau şi Crist...

regiunea, in, obiectiv, 4, septembrie, 2019

REGIUNEA IN OBIECTIV - 4 septembrie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 04/09/2019
Vizualizări: 4
Integrare

Ateneul Național din Iaşi păstrează tradiția lunii Răpciune și aduce teatrul mai aproape de ieșeni cu cea de-a treia ediție „Ateneul în oraș”! Andrei Apreotesei, directorul Ateneului Naţional Iaşi, ne dă amănunte.

Tudor Mazilu, Cătălina Neculau şi Cristian Ţibu de la Clubul Fotografilor din Iasi încearcă să creioneze Expoziţia de fotografie prin impresiile surprinse în Iordania, în formă de imagini, pe “Tărâmul beduinilor”.

Visul fetei de 13 ani a prins contur datorită lui Mihai Alexandru. Acesta i-a compus o melodie intitulată ”Așa cum simt eu”, care beneficiază și de un videoclip modern, filmat în două locații din Iași. Alexia Căşuneanu este elevă în clasa a Vll-a la Colegiul Național Mihai Sadoveanu din Pașcani şi vine la TVR Iaşi să ne cânte.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions