CAP DE AFIS - MAKING OF EUROVISION 2019, SEMIFINALA DE LA IAŞI

Cum se naşte un spectacol de anvergură si ce înseamnă să pregăteşti un show cu zeci de invitaţi, cu miză uriaşă, cu spectatori dornici să îşi susţină favoriţii. Cum arată culisele unui astfel de eveniment şi ce vede publicul dintr-un astfel de show?
Cum se ridică o scenă uriaşă, cum se instalează sunetul si luminile, care sunt cele mai grele momente înainte de urcarea pe scenă a concurenţilor pentru repetiţii.
Cum arată sesiunile de machiaj si coafură, cum au fost pregătite costumele, cum se fac ultimele retuşuri si pozele de culise. Cum si-au încaălzit concurenţii vocile, cum s-au acordat instrumentele si cum a fost ultima repetiţie generală.
Ce face echipa TVR care a coordonat acest proiect pentru a nu-i scăpa niciun detaliu, astfel încât showul să iasă perfect.
Ce gânduri au cei 11 semifinalişti care speră să se califice in finală, în urma punctajului acordat de cei 5 membri ai juriului sau prin votul publicului.
Cum s-a încheiat prima semifinală,aşa cum doar noi am văzut din culise, aflaţi toate acestea într-un reportaj marca TVR Iaşi semnat Carmen Olaru, Cristian Sbîngu, Sebastian Ivanovici şi Dragoş Brehnescu.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions