Împreună lângă brad - 30 decembrie 2016 | Live TVR Iaşi

Ne apropiem cu pași repezi de noaptea specială dintre ani, staţiunile sunt luate cu asalt de către turiştii care vor să petreacă un Revelion de neuitat, o vacanță de poveste și o noapte de pomină la munte. Tot cu asalt vor fi luate și pârtiile de tiner...

stelian, dumostracel, petru, ariciuc, gheorghe, dima, plugusorul, cu, felinar

Împreună lângă brad - 30 decembrie 2016

Publicat de: Mihaela
Data: 30/12/2016
Vizualizări: 13
Integrare

Ne apropiem cu pași repezi de noaptea specială dintre ani, staţiunile sunt luate cu asalt de către turiştii care vor să petreacă un Revelion de neuitat, o vacanță de poveste și o noapte de pomină la munte. Tot cu asalt vor fi luate și pârtiile de tinerii înarmați cu fulare și căciuli. Pe masa de Revelion, românii vor pune cele mai alese bucate, pentru care vor scoate din buzunar milioane de lei și, ca de obicei, vor exagera puţin cu licoarea lui Bachus. Tot ce aţi citit până acum face parte din limba de lemn de sezon, a noastră, a jurnaliştilor. Ne sancţionează, cu blândeţe și umor, azi, la „Împreună lângă brad”, de la ora 17.00, prof.univ.dr. Stelian Dumistrăcel.
Dacă pe cele trei pârtii ale staţiunii Vatra Dornei turiştii „se distrează la maxim” vom afla de la Petru Ariciuc, şef serviciu Salvamont-Turism, Vatra Dornei.
Primim şi cu uratul în emisiune. O grup din comuna Tătăruşi, judeţul Iaşi, ne prezintă „pluguşorul cu felinar”, un obicei de iarnă specific acestui localităţi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions