Împreună lângă brad - 29 decembrie 2016 | Live TVR Iaşi

În această ediţie a emisiunii Împreună lângă brad, vom afla cum sunt sărbătorile acasă pentru o ieşeancă stabilită în Marea Britanie şi cum sunt sărbătorile departe de casă pentru un canadian care locuieşte de zece ani în România. Oana Marocico a semna...

oana, andreea, marocico, jean, kristof, bouton, cosmin, marcovici, opis, band, madalina, tinteia, raluca, aftene

Împreună lângă brad - 29 decembrie 2016

Publicat de: Mihaela
Data: 29/12/2016
Vizualizări: 256
Integrare

În această ediţie a emisiunii "Împreună lângă brad", vom afla cum sunt sărbătorile acasă pentru o ieşeancă stabilită în Marea Britanie şi cum sunt sărbătorile departe de casă pentru un canadian care locuieşte de zece ani în România. Oana Marocico a semnat sub sigla TVR Iaşi zeci de reportaje şi emisiuni, iar azi este singurul jurnalist român angajat al televiziunii publice britanice BBC. Dorul de Canada şi-l alină Jean Kristof Bouton cu aplauzele şi dragostea publicului român, pentru că este, din 2006, solist al Operei Naţionale Române din Iaşi.
Tot în ediţia de azi, aflăm cum a decurs cel de-al şaizecilea an al Operei Naţionale Române din Iaşi de la directorul instituţiei, Cosmin Marcovici, iar ritmul ediţiei îl va imprima trupa Opis Band.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions