Prim plan obiectiv - 21 septembrie 2022

O ediţie în care luăm drumurile toamnei prin Obcinile Bucovinei alături de o echipă de împătimiţi ai mersului cu bicicleta.
Recent, Felix Smetaniuc a făcut un circuit al renumitei zone istorice. Traseul, pe bicicletă, a durat câteva zile, însă a meritat, spune el. De ce? Vom afla în emisiune...
Rămânem în spaţiul efortului fizic şi urmărim în continuare o întâlnire cu antrenorul uneia dintre cele mai bune echipe de club din lume: Internaționale Milano. Un interviu realizat de Vlad Arhire cu Fabio Ribert, antrenorul de condiţie fizică al celor de la „Inter” ne va aduce în culisele profesioniştilor din „Il Calcio”.
De la Botoşani, apoi, vom avea o intervenţie legată de memoria filosofului şi juristului Octavian Ionescu. Magnitudina omului de ştiinţă botoşănean care a plecat dintre noi în 1990 a atins cote internaţionale, iar astăzi, posteritatea îi este recunoscătoare.
Pe ultima parte a emisiunii ne vom bucura la vederea unor patrupede canine, aranjate să fie şi mai frumoase, deoarece vorbim despre un concurs de frumuseţe pentru câini. Organizatorii se vor căzni şi ei să ne spună ce este cu acest concurs, în timp ce dumneavoastră poate că nu o să îi băgaţi prea mult în seamă, vrăjiţi fiind de farmecul canin din platou!...​
Realizator - Sergiu Ciocoiu

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions