Vara pentru voi - 15 iulie 2022

„Vară pentru voi”
Astăzi la „Vară pentru voi” vă propunem subiecte variate care sperăm să vă ţină aproape de noi.
100 de copii și tineri din județele Iași, Botoșani și Neamț, care provin din familii numeroase și au rezultate foarte bune la învățătură sunt susţinuţi la studii prin Programul de burse PRO VITA. Afăm detalii de la preotul Radu Brânză, coordonator al Departamentului Pro-Vita şi de la unul dintre bursieri.
Apoi îi cunoştem pe câţiva dintre absolvenţii Liceului Internat „Costache Negruzzi” care au revenit după 50 de ani la şcoala care i-a format.
De la pianista Raluca Ştirbăţ aflăm care este programul ediţiei actuale a “Concertelor pe Siret” de la Mihăileni, locul care înseamnă pentru noi George Enescu .
Trecem şi prin Parcul Expoziţiei să vedem ce ne propune Festivalul Anatolian.
Nu lipseşte sportul din această ediţie de vacanţă, aşa că ne interesăm de la Răzvan Frăţianu, organizator al Etapei naționale de drift de pe TransRarău cum va fi anul acesta la Câmpulung Moldovenesc.
Surpriza de astăzi vine de la Ateneul Naţional din Iaşi, acolo unde se va afla marele tenismen Ilie Năstase. Cu ce gânduri a ajuns la Iaşi veţi afla dacă rămâneţi alături de noi până la finalul emisiunii.
Moderator: Laura Lucescu
Realizator: Carmen Olaru

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions