Impreuna langa brad - 31 dcembrie 2021

În sfârşit, fiesta se impune! E sfârşitul lunii decembrie, sfârşit de an, aşadar, iar noi vă propunem o ediţie de... Prerevelion. Am pregătit-o lejeră, pentru ca dumneavoastră să o puteţi urmări în timp ce vă pregătiţi pentru a fi parte din petrecerea de An Nou. Avem în menu „şampania noastră cea de toate revelioanele” şi felul în care se pretează imperativ la mesele festive, cu ce mâncăruri o asezonăm. Invitat: un somelier, o somelieră, mai exact: Daniela Buzicu. Desfacem spumantul, sabrăm, petrecem!
Despre mult prea celebrul Concert de Anul Nou vom vorbi şi vom afla câte ceva din culisele acestui semnal select al noului an în măsuri ternare şi ţinută obligatorie... Cătălin Sava, alături de Andreea Ştiliuc ne vor introduce în culisele acestui concert: „sich walzen”!, ne învârtim!...
Şi anii se învârtesc, se schimbă şi totul devine vulnerabil, prin urmare avem nevoie de măştile populare, cu rolul lor de a alunga spiritele rele. Despre aceste măşti ne va vorbi un foarte talentat meşter, creator popular, în fine, Bogdan Bârzu! Iar, către final, o urătură gospodărească, proaspăt înregistrată în „Bucovina Mică”, la Tătăruşi, pe hat cu judeţul Suceava. Primiţi „Pluguşorul cu felinar”, cinstite gazde? La mulţi ani!
Moderator: Raluca Aftene
Realizator: Sergiu Ciocoiu

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions