Vara pentru voi - 7 septembrie 2021 | Live TVR Iaşi

ARTĂ CONTEMPORANĂ, TEATRU ŞI ALTE DELICIIO cunoaştem astăzi şi pe Cecilia Ţugulea, biofizician prin formare şi morăriţă prin destin. Povestea ei ne va inspira şi ne va face poftă de pâine sănătoasă, coaptă în cuptor de lemne, dar şi de alte delicii pre...

vara, pentru, voi, 7, septembrie, 2021

Vara pentru voi - 7 septembrie 2021

Publicat de: Mihaela
Data: 07/09/2021
Vizualizări: 2
Integrare

ARTĂ CONTEMPORANĂ, TEATRU ŞI ALTE DELICII
O cunoaştem astăzi şi pe Cecilia Ţugulea, biofizician prin formare şi morăriţă prin destin. Povestea ei ne va inspira şi ne va face poftă de pâine sănătoasă, coaptă în cuptor de lemne, dar şi de alte delicii preparate de producătorii locali din Iaşi.
Nu toată lumea gustă arta contemporană, dar poate că lucrurile se vor schimba cu noua generaţie de artişti români şi cu un public din ce în ce mai educat.
Alături de conf. univ. dr. Cristian Nae de la Faculatea De Arte Vizuale şi Design din Iaşi şi Ştefan Rusu, artist şi curator din Republica Moldova stabilit in Pakistan, Anca Medeleanu vă provoacă la o discuţie despre arta contemporană în spaţiul public şi despre şcoala românească de arte vizuale.
Poftă de teatru s-avem, căci ea ne va fi pe deplin satisfăcută de o nouă ediţie a Festivalului Internaţional pentru Publicul Tânăr de la Iaşi.
Aflaţi detalii despre unul dintre spectacolele din festival, premieră a Teatrului Luceafărul: HIKIKOMORI, de la regizorul Tudor Nicorici.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions