Vara pentru voi - 16 septembrie 2021

Care sunt solutiile prin care am putea trăi mai bine în orasele noastre? Cum să facem? De unde începem? Dacă eşti inginer, arhitect, IT-ist urbanist, dacă esti pasionat de mediu sau daca pur si simplu iubesti orasul Iasi si ai o idee bună, foarte bine, vezi la TVR iasi emisiunea de azi!
Despre viziune si planificare, despre cum se pot dezvolta sustenabil orasele noastre, despre potentialul zonei de nord-est a României - iata ce ofera seria de conferiţe organizate de URBAN TALKS. Nu va temeti de cuvintele străine! În fond, lumea vorbeşte demult cu termeni de imprumut pentru că e mai cool şi mai precis. Seria de conferinte organizate de Urban Talks pledează pentru educaţie şi oferă, desigur, inspiratie. Iar Urbanize Hub - e locul de întâlnire al curajosilor care vor să accelereze dezvoltarea zonei. Graţian Mihăilescu, invitatul de azi, ne spune că implicarea creativilor şi industriile creative aduc valoare şi dezvoltare. Si ne invita la conferinţele din acest sfarsit de saptamina, dar şi la un concurs de idei. Cu premii!
Fiţi pe fază!
De la Iaşi la Fălticeni şi înapoi! Grigore Ilisei reiterează o veche declaraţie de iubire: "Falticeni, mon amour".
O nouă editţie a albumului care cuprinde idei, sentimente, amintiri si realitaţi sufleteşti incontestabile despre Fălticeni, locul în care mereu se întâmplă ceva... Falticeni reprezintă o galerie naţională a oamenilor de seamă, iar Club Rotary Fălticeni, in numele acestei evidenţe, organizează mai multe întâlniri din dragoste de Fălticeni.
Pe scurt: azi, la TVR Iasi, e despre oraşe şi sentimente!

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions