Vara pentru voi - 26 august 2021

Bogdan Tănasă, fondatorul „Casa Share”, a pus un pariu în educaţie: vrea să construiască o şcoală de meserii pentru elevii nevoiaşi. Vine la TVR Iaşi să ne spună cum va funcţiona acest centru educaţional din Popricani, dar şi cum putem să dăm o mână de ajutor fiecare dintre noi.
În oglindă, privim către învăţământul dual de care copiii din judeţul Iaşi nu vor să profite. Cine pierde în această ecuaţie ne spune prof. Rodica Dumitru, inspector pentru învăţământul tehnologic de la ISJ Iaşi.
Din Focşani, Andreea Curcan şi George Bouroş ne prezintă proiectele Asociaţiei pentru Conservarea Diversităţii Biologice: cum salvăm insectele, lupii, cum prevenim exctinţia de râşi sau cum ne implicam în crearea de grădini ecologice.
„Cântă cu mine” ne spune spune Tudor Chirilă invitându-ne la concertul de vineri seară de la Ciric din cadrul turneului Vama Neconvenţional.
Şi peste toate, puteţi câştiga un ghiozdan plin de rechizite. Dar numai dacă ne urmăriţi de la ora 16.00, pe TVR Iaşi. „Vară pentru voi” cu Vlad Arhire, moderator şi Maria Florea, producător.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions