Vara pentru voi - 13 august 2021

Astăzi, de la ora 16.00, vă spunem un secret: la TVR Iaşi aveţi şansa să le cunoaşteţi pe campionele de la gimnastică ritmică, viitoare medaliate ale Olimpiadelor de la Paris sau Los Angeles. Ilinca Lucaci, Ioana Catrinescu si antrenorul lor Constantin Radu, de la Clubul de Gimnastică Ritmică Corrado ne vor spune câtă muncă şi câte sacrificii fac sportivii pentru a-şi îndeplini visurile.
Apoi mergem în comuna Şuletea din judeţul Vaslui unde în această perioadă au loc evenimentele din cadrul proiectului „Casa de acasă”. Detalii ne oferă coordonatorul acestui program prof. univ. dr. Laurenţiu Şoitu.
Şi terminăm în forţă: „Eu când vreau să ciorbă, ciorbă”, o instalaţie artistică semnată şi prezentată de tânărul masterand în arte şi filosofie Matei Parascan care a renunţat pentru câteva zile la Londra şi a venit la Iaşi să ne povestească, prin vorbe, imagini şi simţuri, despre... ciorbele filmelor româneşti din ultimii 20 de ani. În cadrul festivalului SFR.
Un meniu complet, de la ora 16.00, doar la TVR Iaşi, la "Vară pentru voi". Gazde: Anca Medeleanu, moderator şi Maria Florea, producător. ​

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions