Vara pentru voi - 9 august 2021

În luna august se împlinesc 140 de ani de la naşterea lui George Enescu. Fundația „Pro Patrimonio” lansează prima ediție a evenimentului „Concerte pe Siret”, care se va desfășura în zona de nord a râului Siret, judeţul Botoşani. Anul acesta concertele vor avea loc la Casa George Enescu din Mihăileni, Conacul Miclescu din Călinești și Conacul Moruzi de la Vârfu Câmpului. Detalii aflăm de la pianista Raluca Ştirbăţ, preşedinta Societăţii Internaţionale „George Enescu” din Viena şi arhitectul Şerban Sturdza, preşedintele Fundaţiei „Pro Patrimonio” România.
„Vară pentru voi” înseamnă astăzi şi mişcare. Constanţa Ţurcanu, antrenor personal, va vorbi despre Sport, Sănătate, Frumuseţe.
Ediția a V-a a competiției de alergare montană din Circuitul Carpaților “Hit The Egg – Ouşoru Challenge” a avut loc sâmbătă la Vatra Dornei. Concursul promovează dezvoltarea turismului activ în zona Dornelor, prin stimularea mişcării în aer liber şi a unui mod de viaţă sănătos.
În timp ce ieşenii se gândesc în această perioadă la diferite destinaţii de vacanţă, oraşul Iaşi reprezintă o atracţie turistică pentru vizitatori din întreaga ţară. Discutăm cu turişti din judeţul Prahova, care s-au bucurat să descopere sau să revadă oraşul.
Teatrul „Luceafărul” a revenit din vacanță! Publicul s-a întâlnit cu personaje clasice din creaţia Fraților Grimm. „Scufiţa Roşie” a atras spectactori de toate vârstele.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions