Regiunea in obiectiv TVR Iasi 28 octombrie 2020

Instalația performativă interdisciplinară Pan-Demon se deschide astăzi la Iasi. Proiectul face parte din manifestarile ocazionate de aniversarea a 160 de ani de învățământ artistic modern la Iași. Detalii ne da regizorul Octavian Jighirgiu.
Asociația Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei anunță reluarea dezbaterilor „În numele Moldovei”. În conditiile în care proiectele tuturor autostrazilor din Romania au mari intarzieri, A8 chiar detinand recordul, este important sa fim la curent periodic cu stadiul lucrarilor, iar asta face Adrian Covăsnianu.

Alina Huţu este prima solista care aduce la Botoşani trofeul Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie "Crizantema de aur". Festivalul a avut loc în perioada 23-24 octombrie, în Târgovişte, sub patronajul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, și a ajuns la cea de-a 53-a ediţie.
Una dintre cele mai aşteptate expoziţii din an de la Grădina Botanică „Anastasie Fătu“, „Flori de toamna”, și-a deschis porţile duminică, 25 octombrie. Ce moment special vor fi ne spune prof univ dr Cătălin Tănase, directorul Gradinii.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions