Regiunea in obiectiv TVR Iasi - 21 octombrie 2020 | Live TVR Iaşi

În ziua în care România înregistrează un record de îmbolnăviri Covid-19, invitata emisiunii este prof univ dr Doina Azoicăi, preşedinta Societăţii Române de Epidemiologie, care ne va spune despre evoluţia bolii în ţară, dar şi în Europa.La sfârşitul lu...

tvr, iasi

Regiunea in obiectiv TVR Iasi - 21 octombrie 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 21/10/2020
Vizualizări: 7
Integrare

În ziua în care România înregistrează un record de îmbolnăviri Covid-19, invitata emisiunii este prof univ dr Doina Azoicăi, preşedinta Societăţii Române de Epidemiologie, care ne va spune despre evoluţia bolii în ţară, dar şi în Europa.
La sfârşitul lunii octombrie, Universitatea „Al. I. Cuza” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” sărbătoresc împreună aniversarea celor 160 de ani de la înființare. Cu acest prilej, Editura Universităţii pregăteşte volumul intitulat 160 de ani de la Unirea Principatelor. Stăm de vorbă cu cei doi autori ai volumului - prof univ dr Petronel Zahariuc şi lector univ dr Adrian-Bogdan Ceobanu.
Vine de la Mănăstirea Humorului şi, deşi a absolvit Administraţie Publică şi Drept la Universitatea din Suceava, şi-a ales cariera de interpret de muzică populară, sub îndrumarea Mariei Macovei. Se numeşte Florentina Moldovan, iar acum muzica ei din zona Humor poate fi cumpărată din magazine.
Moderator: Anca Medeleanu
Realizator: Gabriel Rotaru

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions