ACTUAL REGIONAL TVR Iasi - 3 iunie 2020

In urmă cu 4 ani, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii "Ion Borcea" sărbătorea redeschiderea pentru public a Observatorului Astronomic. În acest an, sărbătoarea constă într-un vernisaj virtual al expozițiilor de desene și fotografie rezultate în urma concursurilor desfășurate în perioada de stare de urgență. Gabriela Gurău, managerul complexului, ne spune cum putem vizita muzeele.

Ieri s-a deschis prima clinică din Iași specializată în tratarea adicțiilor. Conform studiilor de specialitate, 1 din 3 persoane este dependentă de ceva. Dependența este definită drept incapacitatea de a deține controlul asupra a ceea ce facem, a folosi sau consuma ceva până la punctul în care poate dăuna vieții. Cele mai frecvente forme de adicții sunt cele de droguri, alcool, nicotină (dependențe de substanțe) sau jocuri de noroc, gaming (dependențe comportamentale), dar este posibil ca adicțiile să apară în relație cu aproape orice: muncă, internet, cumpărături, sport etc. Vorbim despre subiect cu dr Ovidiu Alexinschi, medic primar psihiatru.

Răzvan Babuscă ne invită sâmbătă la Cinema DRIVE-in. Seria de proiecții de tip drive-in cinema începe cu o gală Charlie Chaplin, cel care a reușit să însumeze în mod fabulos statutul de pionier al industriei filmului, dar și reper pentru domeniu până în zilele noastre.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions