Actual Regional TVR Iasi - 16 iunie 2020

Responsabilitate, vulnerabilităţi şi gândire critică: acestea sunt coordonatele emisiunii "Actual Regional" din această seară.
De la ora 19.00, pe TVR Iaşi, judecătorul Diana Micu Cheptene, preşedinta Curţii de Apel Iaşi, ne spune cum s-au transformat şedinţele de judecată în perioada stării de urgenţă şi cum vor fi recuperate întârzierile din procesele suspendate.

Despre cardul de sănătate, a cărui lipsă nu a făcut decât îmbunătăţească fluiditate serviciilor medicale oferite, dar şi despre suferinţele pacienţilor non Covid ne vorbeşte directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Radu Ţibichi.

Iar sociologul Cătălin Fedor face o pledoarie despre cum ar trebui motivaţi, nu doar financiar, cercetătorii din România, la vreme de pandemie, astfel încât să nu rămânem şi în acest domeniu ruda săracă a Europei.
Cristi Lupaşcu, corespondent Agerpres vine cu ultimele date despre viiturile de pe Prut, iar din Columbia ne vor saluta doi aventurieri ieşeni plecaţi să străbată cele două Americi de la un capăt la altul. Poveşti de spus în faţa televizorului. Doar pentru voi…

Moderator: Andreea Stiliuc
Realizator: Maria Florea

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions