ACTUAL REGIONAL TVR IASI - 17 iunie 2020

15 artiști vor urca pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iași în perioada 24 - 28 iunie. Ediția din acest an a Festivalului Rocanotherworld va dura 5 zile, iar numărul maxim de participanți la concerte va fi de 500 de persoane/zi. În fiecare seară, începând cu ora 18.30, pe scena de la Ciric vor urca câte 3 trupe. Aflăm programul de la Patricia Butucel, organizatorul festivalului.
Teatrul Luceafărul a fost prima instituție de gen din Iași și una dintre primele din țară care s-a reîntâlnit față-n față cu publicul său. Reacția privitorilor de toate vârstele a fost foarte bună, așa încât instituţia a decis să extindă numărul spațiilor în care va susține spectacole. Directorul artistic al Teatrului, Oltiţa Cîntec, ne spune ce plănuiesc.
În perioada 24-26 iunie, Teatrul Tineretului participă la festivalul digital POSTWEST guess where, organizat de Teatrul VOLKSBÜHNE din Berlin, alături de alte 10 instituții de cultură din estul Europei. Aflăm detalii de la Raluca Năclad Şerban.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions