REGIUNEA IN OBIECTIV 9 martie 2020 | Live TVR Iaşi

Un sofware de protecție a drepturilor de autor în domeniul fashion a fost câştigătorul Global Legal Hackathon Iaşi, finala urmând să se desfăşoare în mai, la Bucureşti. Invitatii emisiunii sunt Gabi Dumitriu şi Alexandra Iulia Ungurean, câștigători Glo...

regiunea, in, obiectiv, 9, martie, 2020

REGIUNEA IN OBIECTIV 9 martie 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 09/03/2020
Vizualizări: 19
Integrare

Un sofware de protecție a drepturilor de autor în domeniul fashion a fost câştigătorul Global Legal Hackathon Iaşi, finala urmând să se desfăşoare în mai, la Bucureşti. Invitatii emisiunii sunt Gabi Dumitriu şi Alexandra Iulia Ungurean, câștigători Global Legal Hackathon Iaşi şi Ana-Maria Drăgănuță Briard, de la echipa AVOTECA.

În acest an, comunitatea Mamprenoarelor din Iași se implică în campania umanitară ”Adoptă o Mamă”, inițiată încă de acum 5 ani de Mirela Retegan. Data limită pentru colectarea cadourilor pentru 100 de mame este 24 martie. Pe 25 martie, în cadrul unui eveniment special, 30 de mame beneficiare se vor întâlni cu 30 de mame ambasador, pentru a petrece o seară relaxată și plină de răsfăț. Stăm de vorbă cu Irina Nichifiriuc, organizator.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions