REGIUNEA IN OBIECTIV 4 martie 2020 | Live TVR Iaşi

Iașul va găzdui în luna mai un puternic turneu challenger masculin de tenis cu premii totale de 180.000 de dolari. Turneul va avea loc la Baza Sportivă Ciric și va fi organizat de Primăria Iași, în parteneriat cu Federația Română de Tenis. Despre acest...

regiunea, in, obiectiv, 4, martie, 2020

REGIUNEA IN OBIECTIV 4 martie 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 04/03/2020
Vizualizări: 13
Integrare

Iașul va găzdui în luna mai un puternic turneu challenger masculin de tenis cu premii totale de 180.000 de dolari. Turneul va avea loc la Baza Sportivă Ciric și va fi organizat de Primăria Iași, în parteneriat cu Federația Română de Tenis. Despre acest subiect si despre alte proiecte ale Primăriei Iaşi din perioada următoare, stăm de vorbă cu primarul Mihai Chirica.
Talentatul artist Mario Lucaci va oferi publicului ieșean iubitor al muzicii clasice un recital extraordinar de pian din care nu vor lipsi partituri semnate de J. S. Bach, L. van Beethoven sau F. Listz. Supranumit în mass-media din România „micul Chopin”, Mario Lucaci, elev în clasa a VII-a a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”, se bucură de o reală recunoaștere națională și internațională a talentului său, fiind apreciat de reputați specialiști în domeniul muzicii pentru tehnica excepțională și virtuozitatea desăvârșită. În platoul TVR Iaşi vin Mario Victor Lucaci şi Dumitru Lucaci, dirijorul Ansamblului Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte”.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions