REGIUNEA IN OBIECTIV - 25 februarie 2020 | Live TVR Iaşi

Timp de două săptămâni, echipa filmului „colectiv” organizează o caravană prin cele mai mari orașe ale țării, pentru o serie de întâlniri și dezbateri cu publicul.La Iași, avanpremiera filmului va avea loc astazi, de la ora 19.00, la Sala Unirii (Cinem...

regiunea, in, obiectiv, 25, februarie, 2020

REGIUNEA IN OBIECTIV - 25 februarie 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 25/02/2020
Vizualizări: 3
Integrare

Timp de două săptămâni, echipa filmului „colectiv” organizează o caravană prin cele mai mari orașe ale țării, pentru o serie de întâlniri și dezbateri cu publicul.
La Iași, avanpremiera filmului va avea loc astazi, de la ora 19.00, la Sala Unirii (Cinema Victoria), în prezența echipei de producție și a protagoniștilor. Despre eveniment vom discuta cuo parte dintre membrii echipei.

În perioada 27 februarie – 3 martie 2020 are loc Festivalul Național de Literatură pentru Copii „Ion Creangă”, ediția a X-a, desfășurat în trei orașe din România și Republica Moldova, în organizarea Muzeului Național al Literaturii Române Iași și a Asociaţiunii ASTRA – Despărțământul „Mihail Kogălniceanu” Iași. Mai multe detalii ne va oferi domnul Valentin Talpalaru - muzeograf.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions