REGIUNEA IN OBIECTIV 26 februarie 2020 | Live TVR Iaşi

Vineri începe la Iaşi ediţia a XXII-a a Colocviului Național de Muzicologie, motiv pentru care să stăm de vorbă cu prof. Maria Georgeta Popescu şi lect univ dr Diana Andron, de la Universitatea de Arte George Enescu. Anul acesta, Colocviul va omagia o ...

regiunea, in, obiectiv, 26, februarie, 2020

REGIUNEA IN OBIECTIV 26 februarie 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 26/02/2020
Vizualizări: 11
Integrare

Vineri începe la Iaşi ediţia a XXII-a a Colocviului Național de Muzicologie, motiv pentru care să stăm de vorbă cu prof. Maria Georgeta Popescu şi lect univ dr Diana Andron, de la Universitatea de Arte "George Enescu". Anul acesta, Colocviul va omagia o personalitate emblematică a culturii naționale și internaționale - compozitorul, dirijorul şi profesorul universitar doctor Sabin Păutza.
De pe 16 până pe 22 februarie, Festivalul Classix a adus pe scenele ieșene laureați ai unor prestigioase premii și distincții, soliști alături de numeroase filarmonici scandinave, invitați în cadrul marilor concerte și festivaluri internaționale, vârfuri ale generației pe care o reprezintă. Concluziile le trag invitaţii noştri directorul festivalului, dl Dragoș Cantea şi pianista Valeria Lapșin.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions