REGIUNEA IN OBIECTIV 24 februarie 2020 | Live TVR Iaşi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” organizează duminică, 22 martie, de la ora 10.00, la Sala de lectură de la sediul central ediția a VI-a a concursului de cultură generală dedicat Zilei Mondiale a Apei. Care este tema ediției din acest an şi cui i se a...

regiunea, in, obiectiv, 24, februarie, 2020

REGIUNEA IN OBIECTIV 24 februarie 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 24/02/2020
Vizualizări: 4
Integrare

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” organizează duminică, 22 martie, de la ora 10.00, la Sala de lectură de la sediul central ediția a VI-a a concursului de cultură generală dedicat Zilei Mondiale a Apei. Care este tema ediției din acest an şi cui i se adresează concursul ne spune Mihaela Morariu, responsabil PR și comunicare la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”.
Gina Tiron, directorul Centrului Meteorologic Regional Moldova, vă spune cum va fi vremea în această săptămână în Moldova.

Centrul Cultural German Iaşi reia Serile de Film German, începând de miercuri, 26 februarie, cu proiecția filmului „Înainte de răsărit”, considerat cel mai bun film al anului 2016. Invitata noastră este Mădălina Spinaru, referent programe culturale la Centrul Cultural German Iaşi.

Colonel dr Mircea Tulică, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, ne
invită la o expoziţie de ţinute militare. Ocazia este împlinirea a 170 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions