REGIUNEA IN OBIECTIV - 5 februarie 2020

Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi va desfăşura până pe 31 martie o nouă ediţie a campaniei sociale intitulate „Prioritate la identitate!”, demarată în vederea legalizării pe linie de evidenţă a persoanelor şi stare civilă a locuitorilor din 26 de comune din Judeţul Iaşi. În platou vine Marius Constantin Bodoga, Director Executiv D.L.E.P Iaşi.
Suceava va avea două spitale noi, unul de Oncologie și unul de Pediatrie! Contractele au fost deja semnate, iar Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, ne va oferi amănunte, telefonic.
Primăria municipiului Vaslui a semnat contractul de finanţare a proiectului „Extinderea rutelor traseelor şi staţiilor pentru transportul public de călători”, în valoare de 108 milioane de lei, finanţat cu fonduri europene. În cadrul proiectului se va extinde reţeaua de transport în comun, vor fi înfiinţate noi trasee şi vor fi achiziţionate mijloace de transport de ultimă generaţie şi prietenoase cu mediul - opt autobuze hibrid şi 10 troleibuze care le vor înlocui pe cele existente. Vasile Pavăl, primarul Municipiului Vaslui, ne spune detalii.
Şefii Companiei de Transport Public Iaşi anunţă că, începând de astăzi, ultimele carduri SeniorIS vor putea fi ridicate de la tonetele companiei de către beneficiarii titlurilor de călătorie gratuite oferite de către Primăria Municipiului Iaşi, cu sprijinul Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi. Invitat în emisiune este Cristian Stoica, directorul Companiei de Transport Public Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions