REGIUNEA IN OBIECTIV - 4 februarie 2020 | Live TVR Iaşi

Vremea a luat-o razna! Încotro se îndreaptă în următoarele zile aflăm de la meteorologul Gina Tiron, directorul Centrului Meteorologic Regional Moldova.S-au reluat în forță lucrările la Șoseaua de Centură a Bacăului. Se lucrează în special în jumătatea...

regiunea, in, obiectiv, 4, februarie, 2020

REGIUNEA IN OBIECTIV - 4 februarie 2020

Publicat de: Mihaela
Data: 04/02/2020
Vizualizări: 6
Integrare

Vremea a luat-o razna! Încotro se îndreaptă în următoarele zile aflăm de la meteorologul Gina Tiron, directorul Centrului Meteorologic Regional Moldova.

S-au reluat în forță lucrările la Șoseaua de Centură a Bacăului. Se lucrează în special în jumătatea sudică a centurii pe sectorul de autostradă între nodul rutier cu DN2F Bacău-Vaslui și podul de 1 km peste râul Bistrița, dar mai multe ne spune Florin Popescu, redactor la Ziarul de Bacău.

Primăria Municipiului Vatra Dornei a anunțat perioada de desfășurare a ediției de anul acesta a „Serbărilor Zăpezii”.
Ediția de anul acesta va avea loc la mijlocul lunii februarie, între 14 și 16 februarie. Invitaţia de a merge o primim de la Petru Ariciuc, şeful Serviciului SALVAMONT Vatra Dornei.

Faceți anii de vechime sau vă bate gândul să ieșiți la pensie anul acesta? Aflăm totul despre cum se calculează pensiile în 2020 de la directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii Iaşi, Maria Andronache.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions