REGIUNEA IN OBIECTIV - 13 decembrie 2019

Luni, 16 decembrie, vechile colinde românești și balcanice din culegeri de folclor (aromâne, din Grecia, Serbia, Bulgaria) și din Ucraina vor recrea atmosfera ancestrală și magică a obiceiului colindatului în spațiul spiritualității creștin-ortodoxe, în interpretarea plină de vitalitate și sensibilitate a Ansamblului „Floralia” al Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași. Irina Zamfira Dănilă-Bucescu, dirijorul Ansamblului Floralia, vine în platoul TVR Iaşi.
Marţi, 17 decembrie, Laura Bretan va sustine un concert caritabil de Crăciun în beneficiul copiilor cu dizabilități din Centrele Fundaţiei Star of Hope România. Concertul de Crăciun are loc în Sala Polivalentă din Iaşi. Aurora Vatamaniuc, preşedintele fundaţiei, ne spune de unde putem lua invitaţii.
Andra Ungureanu este organizatorul unei campanii inedite. Adoptă un brăduţ! Vino împreună cu familia pe 15 decembrie și luați cele mai frumoase podoabe şi decoraţiuni! Foloseşte-ţi creativitatea şi dăruieşte cel mai frumos brad unei familii a cărei bucurie de Crăciun depinde de implicarea ta. În plus, intri în cursa pentru premii! Cei mai frumoşi 10 brazi vor fi premiați și admirați de întreaga comunitate.

Brazii decoraţi și personalizaţi cu numele familiei adoptive vor fi expuşi în perioada 15.12 - 22.12 în Piaţa Unirii şi pe pietonalul Lăpuşneanu.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions