REGIUNEA IN OBIECTIV - 10 decembrie 2019 | Live TVR Iaşi

Asociația ,,Glasul Vieții”, prin părintele Damaschin, face apel la noi toţi să ajutăm încă o mie de copii cu încălţăminte, îmbrăcăminte, produse de igienă și de curățenie și dulciuri.Primăria Municipiului Iaşi, împreună cu Muzeul Municipal „Regina Mari...

marcel, lutic, alexandrina, dinga, dan, damaschin, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV - 10 decembrie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 10/12/2019
Vizualizări: 16
Integrare

Asociația ,,Glasul Vieții”, prin părintele Damaschin, face apel la noi toţi să ajutăm încă o mie de copii cu încălţăminte, îmbrăcăminte, produse de igienă și de curățenie și dulciuri.
Primăria Municipiului Iaşi, împreună cu Muzeul Municipal „Regina Maria”, Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova, Asociaţia „ART-Meșteșugurile Prutului”, Ateneul Național Iași, Asociația „Communio” și „Iași. Fotografii vechi” , organizează în perioada 12-15 decembrie pe Strada Lăpuşneanu din Municipiul Iaşi cea de-a X-a ediţie, aniversară, a evenimentului Tradiţii pe Uliţa Lăpuşneanu. Marcel Lutic, preşedintele Asociaţiei Meşterilor Populari din Moldova, ne spune mai multe.
Asociaţia CIVICA aniversează 5 ani de când se implică în viața oraşului. Facem bilanţul acestei perioade cu Alexandrina Dinga.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions