REGIUNEA IN OBIECTIV - 27 noiembrie 2019

Duminică, 1 decembrie, are loc ceremonia de acordare a Premiilor Naționale Negruzzi – 200 de ani de familie exemplară, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași. Stăm de vorbă cu Lucian Vasiliu, directorul editurii Junimea şi Vasile Lungu, organizator.
Corul „Aletheia” al Universității Naționale de Arte „George Enescu” împlinește zece ani de activitate, moment care va fi celebrat printr-un concert ce va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, în aula Bibliotecii Centrale Universitare. Conf. univ. dr. Dorina Iușcă, dirijorul corului, vine să ne povestească.
Despre pregătirile drumarilor din Moldova pentru sezonul rece aflăm astăzi de la ing Lenuţa Ardelean, de la Serviciul public judeţean de drumuri din Bacău.
Duminica trecută, în cadrul festivității de decernare a premiilor celei de-a XXVI-a ediţii a Târgului Gaudeamus Radio România, Editura Universității „Al.I.Cuza” din Iași a primit Premiul de Excelenţă pentru faptul că reprezintă una dintre cele mai performante edituri universitare din România. O felicităm în prezenţa dlui Adrian Acatrinei, de la editură.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions