REGIUNEA IN OBIECTIV - 19 noiembrie 2019 | Live TVR Iaşi

Facultatea de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași organizează, împreună cu Societatea Română de Bioinginerie Medicală, cea de-a VII-a ediție a conferinței internaționale IEEE International C...

hariton, costin, romeo, cozma, nucu, antohi, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV - 19 noiembrie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 19/11/2019
Vizualizări: 9
Integrare

Facultatea de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași organizează, împreună cu Societatea Română de Bioinginerie Medicală, cea de-a VII-a ediție a conferinței internaționale IEEE International Conference on e-Health and Bioengineering, la Iași, între 21 si 23 noiembrie. Invitatul nostru este prof.univ.dr.ing. Hariton Costin, de la UMF Iaşi.

În perioada 20-21 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților Iași şi Clubul de Muzică „Richard Oschanitzky” organizează Festivalul “Zilele Clubului de Muzică Richard Oschanitzky”, iar în platoul TVR Iaşi vine prof. Romeo Cozma, de la Universitatea de Arte din Iaşi.

Cosmin Contra şi-a dat demisia. Ce se poate întâmpla acum cu naţionala României ne spune Nucu Antohi, directorul Academiei Politehnica Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions