REGIUNEA IN OBIECTIV 11 noiembrie 2019

Bloggerul ANDREEA MARC iniţiază DonatOM. Pe 17 decembrie, de ziua ei de naștere, 100 de oameni sunt aștepti la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, care ofera analize gratuite, discount la abonamentul CTP, o zi liberă de la locul de muncă și 7 tichete de masă. Participanţii sunt îndemnaţi să lase tichetele primite în urna amplasată la Centru pentru Congregația Surorilor Providenței, care le va oferi acelor familii care au mai mare nevoie de ele.
În România, numărul exact al persoanelor cu autism nu este cunoscut, deoarece datele oficiale nu sunt centralizate. În rândul membrilor asociației de părinți ANCAAR Iași, s-a identificat o foarte mare nevoie de servicii oferite către tineri afectați de autism, pe care organizația nu le poate acoperi în totalitate. Invitata noastră este Carmen Ghercă, preşedintele ANCCAR Iaşi.
Cea de-a X-a ediţie a Festivalului de Film Documentar DocEst se apropie cu paşi repezi! În perioada 20-24 noiembrie, Cinema Ateneu va găzdui cele mai recente filme documentare şi invitaţi din România, Republica Moldova, Germania şi Franţa. DocEst este co-organizat de Primăria Municipiului Iaşi, Centrul Cultural German, Institutul Francez din Iaşi şi British Council.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions