REGIUNEA IN OBIECTIV - 31 octombrie 2019

Asociaţia DEVOS organizează în judeţele Moldovei, întâlniri la care sute de antreprenori au ocazia să se cunoască, să facă schimb de experienţă şi să dezvolte parteneriate. Anul acesta, întâlnirea are loc pe 4 noiembrie, la Iaşi, iar Andrei Răzvan Zvorişteanu, organizatorul evenimentului, vine să ne spună mai multe.

Proiectul “Eternity 143”, realizat de Societatea de Studii Istorice din România prezintă Cimitirul “Eternitatea” ca spațiu al memoriei comunitare, care relevă în cei 143 de ani de existență o bună parte din evoluţia istorică şi culturală a orașului Iași. Sâmbătă, 2 noiembrie, evenimentul “Plimbare prin Eternitate” va debuta cu o scurtă prezentare a proiectului și a rezultatelor acestuia, urmată de un dialog cu publicul. Cătălin Botoșineanu, istoric la Arhivele Naţionale Iaşi şi conf.dr. Florea Ioncioaia, istoric la Universitatea Al.I.Cuza, vin în platoul emisiunii.

Joi, de la ora 18.00, Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi găzduieşte spectacolul aniversar TVR Iaşi. În direct vorbim cu Laura Lucescu, Maria Murgoci, Iurie Levcic, directorul Centrului Bucovinean de Promovare a Culturii din Cernăuţi şi Petre Neamţu, prim-dirijor al Orchestrei de muzică populară “Folclor”.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions