REGIUNEA ÎN OBIECTIV - 30 octombrie 2019 | Live TVR Iaşi

În luna noiembrie, Studioul TVR Iaşi împlineşte 28 de ani de activitate jurnalistică în zona Moldovei. Cu acest prilej, televiziunea ieşeană vă aşteaptă astăzi, 30 octombrie, de la ora 17.00, la Caravana Filmelor Documentare, la Ateneul Naţional din Ia...

virgil, mărgineanu, vasile, munteanu, horia, gumeni, vasile, arhire, anca, medeleanu, tvr, iasi

REGIUNEA ÎN OBIECTIV - 30 octombrie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 30/10/2019
Vizualizări: 7
Integrare

În luna noiembrie, Studioul TVR Iaşi împlineşte 28 de ani de activitate jurnalistică în zona Moldovei. Cu acest prilej, televiziunea ieşeană vă aşteaptă astăzi, 30 octombrie, de la ora 17.00, la Caravana Filmelor Documentare, la Ateneul Naţional din Iaşi. Despre acest eveniment ne vorbesc Virgil Mărgineanu, preşedintele Uniunii Cineaştilor din Republica Moldova şi Vasile Munteanu, realizator la TVR Moldova.

În cadrul aceluiaşi proiect joi, 31 octombrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi are loc spectacolul folcloric TVR Iaşi 28 Iaşi-Cernăuţi Chişinău. Vineri, 1 noiembrie, la Muzeul Unirii aniversăm 20 de ani de emisiune Descriptio Moldaviae. În platou vin Horia Gumeni, coordonator cu atribuţii de director TVR Iaşi şi Vasile Arhire, coordonator cu atribuţii de producător executiv TVR Iaşi.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions