REGIUNEA IN OBIECTIV - 14 octombrie 2019 | Live TVR Iaşi

În perioada 17 -20 octombrie, Palatul Copiilor Iaşi va organiza ediţia aniversară cu numărul 10 a Concursului naţional, cu participare internațională, de educaţie ecologică și protecția mediului „IA ŞI green bag, creează şi responsabilizează pentru eco...

gabriela, andrei, marinică, botea, adrian, ştefan, rodica, rodean, anca, medeleamu, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV - 14 octombrie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 14/10/2019
Vizualizări: 2
Integrare

În perioada 17 -20 octombrie, Palatul Copiilor Iaşi va organiza ediţia aniversară cu numărul 10 a Concursului naţional, cu participare internațională, de educaţie ecologică și protecția mediului „IA ŞI green bag, creează şi responsabilizează pentru eco-ul naturii!” Cine sunt participanţii ne spune prof dr Gabriela Andrei, de la Palatul Copiilor Iaşi.

Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi pune la dispoziţia tinerilor cursuri atractive. Despre ce este vorba aflăm de la Marinică Botea şi Adrian Ştefan, coordonatorul Trupei The Sky.

Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi și Asociația „Universul Prieteniei” Iași a organizat sâmbătă, 12 octombrie, la Muzeul Unirii, evenimentul de lansare a volumului de interviuri „Taifas… cu prietenii”, semnat de Rodica Rodean.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions