ACTUAL REGIONAL - De la cercetare, în multinaţională, de la pasiune, la bani | Live TVR Iaşi

De la ora 19.00, în această seară, la Actual Regional, se conturează traseul pe care îl urmează studenţii de la voluntariat în multinaţionale, via programe de cercetare.Tinerii români sunt căutaţi de universităţi din străinătate pentru performanţele lo...

ioaa, stoian, domnita, gritco, ionel, mangalagiu, laura, lucescu, tvr, iasi

ACTUAL REGIONAL - De la cercetare, în multinaţională, de la pasiune, la bani

Publicat de: Mihaela
Data: 08/10/2019
Vizualizări: 10
Integrare

De la ora 19.00, în această seară, la "Actual Regional", se conturează traseul pe care îl urmează studenţii de la voluntariat în multinaţionale, via programe de cercetare.
Tinerii români sunt căutaţi de universităţi din străinătate pentru performanţele lor. Unii rămân însă în România convinşi că, cel puţin pentru studiile universitare, la noi este la fel, dacă nu chiar mai bine decât în învăţământul superior din alte ţări.
Laura Lucescu va afla dacă şi studiile post-universitare şi programele ştiinţifice le fac cu ochiul tinerilor. E drept că în ultimii ani, cercetarea a început să devină interesantă pentru minţile luminate din universităţile ieşene, actualul ministru al Cercetării şi Inovării fiind convins că în 2020 se va direcţiona către acest domeniu un buget consistent.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions