REGIUNEA IN OBIECTIV - 2 octombrie 2019

Începe Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr, aflat la a XII-a ediţie. Astăzi, spectatorii pot viziona, între altele, spectacolul ORAŞUL, pus la cale de trupa Fără zahăr, după o idee de Oltița Cîntec şi la care ne invită doi dintre actorii din distribuţie, Carmen Mihalache şi Liliana Mavriș Vârlan.

O focșăneancă a inițiat o petiție pentru „Reducerea bugetelor alocate festivalurilor din Focșani”. Prin telefon vorbim cu Iulia Aniela Tudor.

Muzeul Municipal „Regina Maria" Iaşi anunţă desfăşurarea, în perioada 3-6 octombrie, a celei de-a XXI-a ediţii a Simpozionului ''Monumentul - tradiţie şi viitor ''. Dna Aurica Ichim, directorul Muzeului, vine în studio.

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași este un proiect aflat la a șaptea ediție ce reunește la Iași, în perioada 2-6 octombrie, profesioniști din domeniul cărții din ţară şi din străinătate. Scriitori, traducători, editori, organizatori de festival, critici literari, librari, distribuitori de carte, manageri şi jurnalişti culturali – cu toţii vor fi în centrul unor evenimente destinate, pe de o parte, publicului larg, dar şi specialiştilor din domeniu. Scriitoarea Doina Ruşti ne spune cum a fost azi la întâlnirea cu cititorii şi despre turneul lansării romanului "Homeric", apărut de curând.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions