REGIUNEA IN OBIECTIV - 1 octombrie 2019 | Live TVR Iaşi

Cristian Stelian Grecu, student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi, a câştigat două medalii de aur la Olimpiada Internaţională de Matematică pentru Studenţi! Ne vizitează împreună cu profesoru...

cristian, stelian, grecu, marcel, roman, ilinca, untu, sergiu, corbu, boldor, theodor, ivan, anca, medeleanu, roxana, costas, tvr, iasi

REGIUNEA IN OBIECTIV - 1 octombrie 2019

Publicat de: Mihaela
Data: 01/10/2019
Vizualizări: 9
Integrare

Cristian Stelian Grecu, student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi, a câştigat două medalii de aur la Olimpiada Internaţională de Matematică pentru Studenţi! Ne vizitează împreună cu profesorul său, Marcel Roman.

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași organizează, în perioada 3 – 5 octombrie, Simpozionul Național cu participare Internațională „Schizofrenia în refugiul minții”. Dr Ilinca Untu, medic specialist psihiatru, Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi.

Stagiunea de toamnă la Teatrul din Stejar se deschide mâine, 2 octombrie. Protagonistul serii este timişoreanul Sergiu Corbu Boldor, un artist polivalent, iar actorul şi regizorul Theodor Ivan vine în studio să ne prezinte programul stagiunii.

Canale:
Etichete:
Powered by WebTV Solutions